Magyar myBB oldal?
módok telepítése?
segítene valaki benne? Nagyon bejött ez a fórum, de a módok kifognak rajtam...
Szia.
Mi a gond, melyik fórum motor, melyik mód ?
ÁLtalában le van irva a mod telepitési menete.
Csak követni kell az utasitásokat (akkor van gond, ha több mód miatt már nem a leirásnak megfelelő sorok vannak a PHP fájlokban).
Sok sikert. Üdv.
Copper!
Te nagyon okos vagy! Annyi mindenhez érdemben hozzá tudsz szólni.
Amúgy phpBB-t tettem fel és ahhoz láttam, hogy a módokat, csak php fájl módosításokkal lehet. Az meg nekem nem megy. Viszont ez az egy olyan fórum a legjobban testreszabható szerintem.
Szia.
Nem ördöngősség az sem, meg irtam, le van irva lépésről lépésre, hogy hogyan kell a MOD-ot telepiteni.
Végigmész a leiráson lépésenként és minden szépen megcsinálsz (a módositásokat a PHP fájlokon) és kész vagy.
Előtte ha csinálsz biztonsági mentést az adatbázisról és a tárhelyedről is, akkor ha menet közben valami nem sikerülne, akkor vissza tudod másolni a lementett PHP fájlokat illetve az adatbázist is vissza lehet állitani, igy nem megy tönkre semmi sem.
Sok sikert. Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!