Van olyan magyar oldal ami hasonlit pl az upwork.com oldalra, ahol ki lehet berelni XY-t bizonyos munkara?
Meg szeretnek bizni egy mobile app developert hogy keszitsen el egy programot (milyen nyilvanvalo nemde :) ) amit Android es Ios oprendszeren is lehetne hasznalni.
Tovabba szivesen varom a tanacsokat is ezzel kapcsolatban hogy merre induljak... :))
Minden segitseget szivesen fogadok!
Attól függ mit akarsz csinálni. Ha nem kimondottan platformfüggő, akkor én a xamarin-ról hallottam, hogy egyszerre lehet IOS-re és Androidra fejleszteni vele.
Szerintem (minimum) 5-10eFt-os óradíjakra számíts.
szerintem nincs
de pl a prog.hu társalgóban meghírdetheted vagy vannak tematikus facebook csoportok is (pl. Programozói Állások)
de egy komolyabb móka akár többszázezer zseton vagy millió fölött is lehet...
Én kapásból nem tudok ilyen oldalat, ami magyar, de valami freelancer szerű oldalra feltehetnél erről egy hirdetést. Arra azonban számíts, hogy a legtöbb jelentkező indiai lesz. Ők olcsón és trehányul dolgoznak. A igényes kódot író, tapasztalt, profi fejlesztőket elég vastagon meg kell fizetni.
Ha az appod egy egyszerűbb darab, szóval nincs szükség semmi teljesítménykritikus megoldásra, talán ott faraghatsz a költségeken, hogy natív iOS és Android helyett valami multiplatform megoldást szemelsz ki, például Ionic, React-Native, Xamarin és arra keresel valakit. Ez a fejlesztéssel eltöltött órák számát JÓVAL lerövidíti, ami miatt olcsóbban jön ki végül az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!