Szoftverfejlesztők általában milyen programokat csinálnak?
Figyelt kérdés
2020. márc. 20. 13:46
1/5 anonim válasza:
Leggyakrabban szerintem egy üzleti folyamat digitalizálása (papírmunka kiváltása), automatizálása (ne kelljen hozzá ember). Ezen kívül gyakori még az ipari rendszerekhez számítógépről elérhető kezelőfelület kialakítása.
2/5 anonim válasza:
Én autókon futó vezetéssegítő rendszereket fejlesztek.
3/5 Fsms válasza:
maga kérdés rossz... inkább azt kellett volna kérdezni mit nem. :)
4/5 VikATanacsTalan válasza:
Én készítettem fordítóprogramokat, amikkel az eredeti angol szövegeket magyarra cseréltük bizonyos játékokban (illetve ennek a folyamatnak az előkészítését végzi az egyik); felhasználói programot, amivel más modderek munkáját lehet kényelmesen beállítgatni, és berakni egy játékba; írtam egy Windows altató alkalmazást, mert egy nap elegem lett, hogy hajnali kettőkor, négykor, majd reggel hatkor is magától felébredt a gép, stb. Szóval ahogy az előző mondja: kb. olyat készítünk, amilyet akarunk. :)
5/5 anonim válasza:
Ez olyan kerdes, mintha azt kerdezted volna, hogy az orvosok altalaban milyen betegsegeket gyogyitanak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!