ALLAL kérdése:
Valaki tud egy ingyenes kurzust, ahol lehet tanulni JavaScriptet tanulni?
Figyelt kérdés
2020. márc. 11. 21:54
1/5 anonim válasza:
Tudsz angolul? Akkor az internet tele van online oktató videókkal és kurzusokkal. Ha nem tudsz, akkor nem tudok.
2/5 anonim válasza:
Javasolni akartam a freecodecampet, mert én ott kezdtem nemrég, de itt nem javasolják:
Nézd meg, miket ajánlanak helyette. Köztük a Udemy nem ingyenes ugyan, de igen gyakran van leárazás 10 dollárra.
3/5 anonim válasza:
4/5 anonim válasza:
3as az nem jó, az első kettő is angol honlapokat, videókat ajánlott, aztán nézd meg hogy le lettek pontozva. Valami turulos, nemzetiszínekben pompázó, rovásírással teleírt honlapot kell ajánlani.
5/5 anonim válasza:
Ha pár ezer forintot megér neked akkor:
Itt van Javascript is meg más egyéb.
Az ingyenességre meg azt tudom mondani, hogy rengeteg anyag van angolul, de ha az angol nem jó, akkor tessék egy kis pénzt rászánni. Az oktatás nincs ingyen., főleg ami igényes és amiből tényleg tanulhatsz. A youtube videókkal meg az a baj, hogy sokszor téves dolgokat mondanak meg, és ha tévesen tanulsz meg valamit és az rögzül be, onnan nagyon nehét átállni arra ami a helyes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!