Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Segítséget kérnék C# nyelvhez....

Segítséget kérnék C# nyelvhez. Tudvalaki olyan példa forráskódokat ahol kommentálva le van írva, hogy mi mit csinál?

Figyelt kérdés

Lehet ez a kódban benne is, vagy külön dokumentálva is.

köszönöm!

2020. márc. 7. 17:02
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:

De melyik az amelyik egy komplett egyszerű müködő programot mutat be, és nem ilyen összeadok 2 számot, meg kiírom hogy Hello World.

Plusz benne van, hogy miért az amit akkor ott alkalmaz.

2020. márc. 7. 20:20
 12/31 A kérdező kommentje:
10# ok nézem, töltöm.
2020. márc. 7. 20:21
 13/31 anonim ***** válasza:
100%
Neked nem példakódok kellenek melléírt kommentekkel, hanem egy mentor, aki emberi nyelven magyaráz, tud tanítani, ért a programozáshoz és akitől tudsz kérdezni. Már ha komolyan gondolod azt, hogy programozni akarsz. Ezzel így lóf_szra se fogsz menni.
2020. márc. 7. 22:54
 14/31 anonim ***** válasza:
100%
Keress szakdolgozatokat. Ott le van írva minden, teljes forráskóddal. Minden szakdolgozat nyílvános. Bemész egy egyetemi könyvtárba és keresgélsz vagy a neten.
2020. márc. 7. 23:26
 15/31 anonim ***** válasza:
93%
A szakdolgozatokat pont nem ajánlom. Azokat hallgatók írják, sokszor nulla gyakorlati tapasztalattal, és tudván, hogy kb. senki se fogja elolvasni azokat, nem fognak minőségi művet alkotni. Tanításra pedig főleg nem alkalmas, mert a szakmai szakdolgozatok valamilyen komplex munka eredményét mutatják be, és már az elolvasása feltételezi azt, hogy az olvasó érti az egyetemen tanult ismereteket.
2020. márc. 7. 23:49
 16/31 anonim ***** válasza:
100%
Akkor az utolsó sose járt Egyetemre és sose látott még szakdolgoztatot. Lehet belőle tanulni. És mondjuk az 5-ös bírálatokat sem úgy osztogatják.
2020. márc. 7. 23:52
 17/31 anonim ***** válasza:

Egy jó szakdolgozat megírása, rengeteg időt vesz igénybe. Legalább 2 félévet. Folyamatos szakoridalom kutatás és miegyéb. Hidd el, ha keresel olyan szakdolgozatokat, amiknek jó bírálata van, akkor abból lehet tanulni, elég sokat. Főleg, hogy nagyon sok szakdolgozat TDK munkák alapján van, és akkor itt jön az is, hogy TDK-kat is kereshetsz.

Például egy szaktársam egy feltérképező robotot csinált. Végig küldöd bárhol és megkapod az alaprajzot, épületeket...stb. Szerinted ezekből nem lehet tanulni?

2020. márc. 7. 23:55
 18/31 anonim ***** válasza:
100%
Jártam egyetemre, programtervező informatikus szakon, négyesre államvizsgáztam és pontosan tudom, milyen minőségű szakdolgozatokat adnak ki az emberek a kezeik közül. A konzulensem elküldte nekem mások szakdolgozatát mintaként, és valami hihetetlenül pocsék alkotások voltak. Ami meg értelmes volt, azok pedig szakmailag bonyolultak is voltak, tömény matekkal. A kérdezőnk pedig kezdő.
2020. márc. 8. 00:01
 19/31 anonim ***** válasza:
Tehát akkor a te szakdolgozatod is egy pocsék volt?
2020. márc. 8. 00:02
 20/31 anonim ***** válasza:

Ha már forráskódokat akar szerintem kommentálva akkor nem lehet kezdő. Szimplán olyan feladatokat akar, amiknek van értelme szerintem. Nem olyanokat, mint mondjuk írj egy programot, amely megvalósítja az Ohm törvényt...

Szóval érted..

Akkor a legjobb neki szerintem szakdolgozatokat, és TDK-kat keresni. Mert rengeteg egyedi és olyan ötletet találhat benne, amiket máshol nem fog.

Nem mondom, hogy minden szakdolgozat tökéletes. Ezért kell kutatni és utána járni. Lehet látni, hogy melyik az összecsapott és melyik az, amelyikkel foglalkoztak is.

2020. márc. 8. 00:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!