Segítséget kérnék C# nyelvhez. Tudvalaki olyan példa forráskódokat ahol kommentálva le van írva, hogy mi mit csinál?
Lehet ez a kódban benne is, vagy külön dokumentálva is.
köszönöm!
De melyik az amelyik egy komplett egyszerű müködő programot mutat be, és nem ilyen összeadok 2 számot, meg kiírom hogy Hello World.
Plusz benne van, hogy miért az amit akkor ott alkalmaz.
Egy jó szakdolgozat megírása, rengeteg időt vesz igénybe. Legalább 2 félévet. Folyamatos szakoridalom kutatás és miegyéb. Hidd el, ha keresel olyan szakdolgozatokat, amiknek jó bírálata van, akkor abból lehet tanulni, elég sokat. Főleg, hogy nagyon sok szakdolgozat TDK munkák alapján van, és akkor itt jön az is, hogy TDK-kat is kereshetsz.
Például egy szaktársam egy feltérképező robotot csinált. Végig küldöd bárhol és megkapod az alaprajzot, épületeket...stb. Szerinted ezekből nem lehet tanulni?
Ha már forráskódokat akar szerintem kommentálva akkor nem lehet kezdő. Szimplán olyan feladatokat akar, amiknek van értelme szerintem. Nem olyanokat, mint mondjuk írj egy programot, amely megvalósítja az Ohm törvényt...
Szóval érted..
Akkor a legjobb neki szerintem szakdolgozatokat, és TDK-kat keresni. Mert rengeteg egyedi és olyan ötletet találhat benne, amiket máshol nem fog.
Nem mondom, hogy minden szakdolgozat tökéletes. Ezért kell kutatni és utána járni. Lehet látni, hogy melyik az összecsapott és melyik az, amelyikkel foglalkoztak is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!