Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Mi az a keretrendszer?

Mi az a keretrendszer?

Figyelt kérdés
2020. márc. 5. 20:20
 1/10 anonim ***** válasza:
63%

Próbáltad beírni a szót Google-be?

[link]

[link]

2020. márc. 5. 20:28
 2/10 A kérdező kommentje:
És miért kell használni keretrendszert a fejlesztőknek?
2020. márc. 5. 20:29
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell.
2020. márc. 5. 20:37
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem "kell", de leegyszerűsítheti a fejlesztést.
2020. márc. 5. 20:55
 5/10 A kérdező kommentje:
Mások meg azt irják, hogy alapelvárás álláskeresektől. Már nem tudom mit gondoljak.
2020. márc. 5. 21:11
 6/10 tabaki ***** válasza:
74%
Nem egészen értem a dilemmádat, de amíg jobbat nem találsz ki, mondjuk gondold azt, hogy ha nem is minden területen és minden célra, de bizonyos területeken és bizonyos célokra sokkal előnyösebb, mert például egyszerűsíti, gyorsítja, könnyebben szervezhetővé teszi a munkát, és még sok egyebet fel tudnék sorolni, ha értenék hozzá... Ahol az erényei megmutatkoznak, ott nyilván piaci érdek, hogy a fejlesztőktől megköveteljék a megfelelő keretrendszerek ismeretét.
2020. márc. 5. 21:59
 7/10 anonim ***** válasza:
0%

Amiről Ti -beszéltek az az IDE.

Keretrendszert muszáj , hogy legyen, különben nem tudod futtatni a kódod amit megírsz.

2020. márc. 5. 22:09
 8/10 tabaki ***** válasza:
63%

@#7:

Én történetesen nem az IDE-re gondoltam, de – mivel a számítástechnikai fogalmaim meglehetősen ködösek – megengedem, hogy ügyefogyottan használtam a kifejezést; Gondolom, már egy processzor utasításkészlete, vagy az oprendszer rutinjai is keretrendszernek tekintendők. Előttem valami olyasmi lebegett, hogy ha mondjuk egy cég a NET-re vagy valamelyik webes keretrendszerre fejleszti a programjait, akkor érthető elvárás, hogy az Kérdező Béla reménybeli csapattagnak is a kisujjában legyen, ahelyett, hogy fifikás egyéni megoldásokkal tarkítaná a kollégái szürke hétköznapjait.

2020. márc. 5. 22:37
 9/10 anonim ***** válasza:
86%

#7 Nem, amiről a beszélnek az a szoftverfejlesztési keretrendszer, ami pontosan azt csinálja, amit az előzőek mondtak: Könnyebbé, gyorsabbá teszi a fejlesztés folyamatát, részben azáltal, hogy rendelkezésre bocsát egy sor modult, toolt, miegyebet, amelyek számos problémára kész megoldást nyújtanak, illetve lefektet bizonyos fejlesztési irányelveket, amelyek elősegítik a csapaton belüli összhangot, és elősegíti a fejlesztői közösségben a 3rd party modulok fejlesztését.

Amikor azt írta valaki, hogy "nem kell" használni, azt úgy értette, hogy szigorúan véve tudsz keretrendszer használata nélkül is programot írni, de a gyakorlatban ez elég ritka, mivel sokkal költséghatékonyabb valamilyen keretrendszert használni a fejlesztéshez. Szóval igen, a legtöbb cégnél valamilyen keretrendszert hazsnálnak a fejlesztéshez.

2020. márc. 5. 22:38
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Képzeld el, mi lenne, ha minden egyes autót minden egyes darabját külön terveznének és építenének meg, és mindegyik egymástól külömböző lenne? Na kb ilyen a keretrendszer nélküli szoftverfejlesztés is.
2020. márc. 6. 12:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!