Mennyi az ára egy kisebb adatbázis kifejlesztésének?
"Akinek igénye van egy hello world programra és sík hülye a programozáshoz, lehet pár forintért megveszi."
Aki hülye a programozáshoz, az megveszi drágábban is, ha tényleg szüksége van rá.
Nekem 14 soros batch file-ért örömmel fizettek ki 20 ezer Ft-ot. Volt benne 5 perc munka.
Kedves 84%!
Értem a jó szándékodat, de nem vitt előre a hozzászólásod, mert nem a kérdésre válaszoltál.
Nem azt a kérdést tettem fel, hogy egy 4-5 táblásnak látszó adatbázisból lehet-e 8-10, mert persze, hogy lehet, de az a nagyságrendjén nem változtat. Ezzel a 80 vagy 500 táblástól különböztettem meg.
A feladat jelenleg nem pontosan ismert, ez egy előzetes tájékozódás akart lenni a részemről, hogy képben legyek.
Jobban ki lennék segítve tól-ig válasszal, feltételezve, hogy rendesen lesz megcsinálva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!