Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Mennyi az ára egy kisebb...

Mennyi az ára egy kisebb adatbázis kifejlesztésének?

Figyelt kérdés
A feladat még körvonalazódik, de egy egyszerűbb, max. 4-5 táblával induló adatbázis tervezéséről, néhány alapvető lekérdezés megírásáról van szó. Tudod, hogy ez nem egy pontos feladatmegadás, nagyságrend érdekel.

2020. febr. 14. 17:48
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

"Akinek igénye van egy hello world programra és sík hülye a programozáshoz, lehet pár forintért megveszi."

Aki hülye a programozáshoz, az megveszi drágábban is, ha tényleg szüksége van rá.

Nekem 14 soros batch file-ért örömmel fizettek ki 20 ezer Ft-ot. Volt benne 5 perc munka.

2020. febr. 16. 05:26
 12/14 A kérdező kommentje:

Kedves 84%!

Értem a jó szándékodat, de nem vitt előre a hozzászólásod, mert nem a kérdésre válaszoltál.

Nem azt a kérdést tettem fel, hogy egy 4-5 táblásnak látszó adatbázisból lehet-e 8-10, mert persze, hogy lehet, de az a nagyságrendjén nem változtat. Ezzel a 80 vagy 500 táblástól különböztettem meg.

A feladat jelenleg nem pontosan ismert, ez egy előzetes tájékozódás akart lenni a részemről, hogy képben legyek.

Jobban ki lennék segítve tól-ig válasszal, feltételezve, hogy rendesen lesz megcsinálva.

2020. febr. 16. 07:54
 13/14 A kérdező kommentje:
Persze, 1NF-ben minden adatbázis 1 tábla, nem erről beszélünk. :-)
2020. febr. 16. 07:56
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Nincs árlista, ha erre gondolsz. Először keress pár embert, aki megcsinálja, és kérj tőlük ajánlatot. Kb. tól-ig értéket fentebb már kifejtették, lehet akár szűkíteni is, de úgyis a valódi ajánlat lesz a lényeg, az meg nagyon változó. Például fontos, hogy ez mennyi nyereséget fog hozni neked. Egy hobbi projektet lehet, hogy pár ezerért összedob valaki, de egy kereskedelmi projekt lehet 5-6 számjegyű is, főleg ha úgy írod, hogy x "táblával induló".
2020. febr. 16. 14:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!