Budapesten junior szoftverfejlesztő 30 órában lehetőség mennyire ritka?
Figyelt kérdés
Proginfo MSc mellett csinálnám, csak már más egyéb dolgokat magamravállaltam májusig, amiket már nemszívesen mondanék vissza; a megkeresést pedig nemrég kaptam és minél előbb döntenem kellene. A kérdésem arra vonatkozik, h tudom h diákmunkával több helyre is be lehet kerülni, iskolaszövetkezeten keresztül; ez a cég viszont rendes munkaviszony keretében alkalmazna 30 órában, ezért megfontolandóbb a lehetőség. Ebből a szempontból ez egy ritka lehetőségnek mondható?2020. febr. 4. 20:45
1/2 anonim válasza:
Nem annyira ritka, inkább az olyan diákok ritkák akik tudnak is. Alap diploma van, akk "gyakornoki" programmal menj el szoft fejlesztőnek.
2/2 anonim válasza:
Ha jók a kondíciók, akkor vállald el, de csak úgy, ha belefoglalják a szerződésbe, hogy biztosítják a vizsgákon való megjelenést és ha tanulmányi szabadság is jár.
Heti 30 óra (plusz utazás) MSc mellett azért elég kemény. Számolj vele, hogy az eredményeiden ez markánsan látszani fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!