A Google Táblázatokhoz van olyan programozási lehetőség, mint az Excelnél a VBA?
Figyelt kérdés
A Google Táblázatokban lehet valamilyen makrókhoz hasonló programozással automatizálni a folyamatokat?2019. nov. 20. 11:30
2/4 A kérdező kommentje:
Most faggatom, de úgy tűnik magyar nyelven nem nagyon fogok hozzá anyagot találni. Marad a fordítgatás.
//Igazából rosszul tettem fel a kérdést.
Abból indultam ki, hogy talán a Google táblázatok lesz nekem megoldás a problémámra.
A problémám meg az, hogy az excelben megírt, makrókat, űrlapokat is tartalmazó táblázatomat nem tudom androidos eszközön futtatni.
Arra gondoltam, hogy a Google táblázatok makrókhoz hasonló automatizálós programkiegészítéseit kezelni tudja majd az androidos eszközöm.
De ez sem biztos. :)
Ahogyan talán az sem, hogy a Google táblázatokhoz van saját programozási lehetőség.
2019. nov. 20. 12:08
3/4 anonim válasza:
Van ilyen, gugli: google sheets script
(Magyar leírást nem találtam.)
4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm!
2019. nov. 20. 20:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!