C#-ban hogyan lehet AAC stream-ot lejátszani?
Figyelt kérdés
Az egyetlen, amit találtam, azaz NAudio. A próbléma az, hogy nekem egy streamot kell lejátszani, amire az egyetlen segítség, amit találtam, az a "StreamMediaFoundationReader" nevű függvény. Akárhogy próbálom, sehogy sem sikerül megvalósítani azt, hogy lejátszam az audiot. A neten talált példák pedig csak megadott url alapján betöltött fájlokkal működnek. Esetleg valaki tud mutatni egy példát, mondani ötletet, hogy lehetne megvalósítani?2020. febr. 3. 18:09
1/3 anonim válasza:
Mert hiába hívod meg a függvényt, attól még használni nem tudod, hiszen nincs elkészítve.... Be kell include-olni a könyvtárat is hozzá.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget!
Használom az NAudiot, szóval van using. Konkrét exception-t is kapok. A próbléma az, hogy ez a függvény úgy tűnik, nem támogatja ezt a kódolást. Ha MemoryStream típusú paramétert adok át, akkor az exception az, hogy nem tudom pozíciónálni (sok esetben 0 hosszúságú, ha a sima streamből másolom), ha a sima Streamot adom át, akkor pedig az, hogy „A megadott URL bájtadatfolyam-típusa nem támogatott“.
2020. febr. 3. 18:28
3/3 anonim válasza:
NAudio helyett én az Un4Seen BASS natív libet ajánlom a BASS.NET wrapperrel. Magáncélra ingyenesen használható, egyébként fizetős.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!