C#-al lehetséges elhelyezkedni Budapesten, full kezdőként, NEM egyetemi végzettséggel?
De te legalább leírod, milyen érzés alakul ki bennetek, talán még asszertívnek is mondható a válaszod.
Én is sok kérdést olvasok itt, ahol látszik, hogy csak a pénzért csinálná a programozást illetve spórolni szeretne a belefektetett munkával.
Nézzétek, nem végeztem el egyetemet (még??), ahol a sok bullshit mellett azért legalább adnak alapot. Nem is bootcampre jártam, amikből elvileg a hosszabbak azért egész jók. A suliban nagyon alapok voltak csak. Amiket a záródolgozatomban használok, azokat magamtól kellett megtanulnom. Volt olyan technológia (például pont az Entity Framework ilyen), aminek létezéséről munkahelyi felvételi próbafeladat miatt tudok.
Nem dolgoztam még csapatban projekten.
Nem is nagyon látta még más a kódomat (csak minimálisan).
Nyár közepén clean code kurzust csináltam Udemyn, Hackerranks-en algoritmizálást gyakoroltam, Pythont tanulgattam (nekem nem jött amúgy be, ez van. Viszont a C++ tetszik).
A pénz kellene, a gyakorlat kellene, de nyilván nagyon kezdő vagyok és nyilván nem tudnék épkézláb kódot írni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!