Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » PHP Szakdoga ötletek?

PHP Szakdoga ötletek?

Figyelt kérdés
Sziasztok szakdoga otletek kellene de nem tudom mi legyen lehetoleg ami php-ba , webshopot nem akarok mert mindenki azt csinal , valami olyan otletkellene ami egyedi es jo pl valami menhely vagy pl levelezo rendszer.Elore is koszi

2020. jan. 8. 20:46
 1/6 anonim válasza:
100%
Csinálj neveldét
2020. jan. 8. 20:51
 2/6 anonim ***** válasza:
64%

#OFF

Csatlakozom az elsőhöz, csak most Pou nevelde legyen, mert kutya meg cica nevelde már van.

#OFF 2

Ha erre sem tudod használni a google-t, akkor rossz szakmát választottál.

#ON

Könyvelő alkalmazások, matematikai szoftverek, MI problémákat megoldó weblapok (pl. hanoi tornyai, 8 királynő probléma, stb).

Ha tanultál digitális technikát, azon a tárgyon belül nekünk sok lehetőségünk volt automatizálni a számításokat. Olyan szoftvert úgy sem találsz, ahol minden össze van szedve, ami szükséges lehet. Pl a Quine - McCluskey módszert leprogramozni már önmagában elég nagy feladat. Azt még kiegészítheted színes ábrákkal, számolt statisztikákkal, adatbázisban tárolhatod a számolásokat, stb.

2020. jan. 8. 23:29
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Én írtam meg az oktatóm oktatóprogramját egy msc kurzushoz. Ha olyan dolgot csinálsz, amit mások használni fognak, annak van értelme. Hobbiprojekted sincs, amit el tudnál fogadtatni szakdogaként?
2020. jan. 9. 00:46
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Gondoltam egy számra
2020. jan. 9. 09:27
 5/6 anonim ***** válasza:

"valami olyan otletkellene ami egyedi es jo pl valami menhely vagy pl levelezo rendszer"

Ezek tökéletesen megteszik, sőt ezeket kellene választanod, ha már te magad hoztad fel példaként.

2020. jan. 9. 16:20
 6/6 anonim ***** válasza:
64%
Digit QM módszer nem lenne rossz. Főleg, ha kapcsolást is mutatna. Használnám is. Majd linkeld ha esetleg ezt csinalod.
2020. febr. 1. 05:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!