Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Honnan tudok tanulni? (C)

Honnan tudok tanulni? (C)

Figyelt kérdés

a C programozási nyelvet akarom tanulni

letölteni talán lebírom mert olyan oldalt taláéltam

de van e nemetn olyan oldal ami megtanít arra hogyan programozzunk??leírja hogyan kell felépulknie ha valamit beírok mitcsinál hogyankell beírni satb.

vagy csak könyvek ha könyvek akkor tudtok ajánlani??

14 vagyok

free pascalt tanulgattam innen: [link]

2010. júl. 21. 14:03
 1/7 A kérdező kommentje:
vagy C++
2010. júl. 21. 14:10
 2/7 anonim ***** válasza:

Ez segíthet:

[link]

valamint a neten is találsz szinte mindenre példaprogit.

Egyből C++ -al kezdeni..hát.. bátor vagy, de sok sikert.

2010. júl. 21. 14:21
 3/7 anonim ***** válasza:

A C nyelvhez van egy jó könyv: Brian Kernighan és Dennis Ritchie: A C programozási nyelv.

Vagy a google segítségével lehet találni jó leírásokat is pl ezt: [link] valamit a Doksi.hu-n is vannak írások a témában.

A Microsoft oldaláról le lehet tölteni egy ingyenes C/C++ fejlesztői környezetet is, ez kiváló tanuláshoz, gyakorláshoz: [link]

2010. júl. 21. 14:21
 4/7 anonim ***** válasza:
nekem a ComputerBook programozzunk... könyvei megvannak(a C, és C++ is) még ezt a kettőt nem olvastam el, de a többi nagyon jó, ajánlom, am a dev cpp jó developer(Y)
2010. júl. 21. 20:41
 5/7 anonim ***** válasza:
az előző vagyok, és 11, és jól tudok turbo pascalt, visual basicet meg delphit meg kicsit:P
2010. júl. 21. 20:43
 6/7 A kérdező kommentje:
én a free pascalt csak erről az oldalról tanultam meg de szerintem ez is elég(amit linkeltem)
2010. júl. 22. 16:55
 7/7 A kérdező kommentje:
ez az oldal amin van a C++ az megy C nek is azaz én tanulom a C-t de az a microsoftos C++ os de jó ha C-t tanulok????
2010. júl. 22. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!