Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Van itt olyan ember aki...

Van itt olyan ember aki teljesen a 0 ról kezdett el c++ tanulni egy 24 órás könyvből?

Figyelt kérdés
2011. szept. 22. 14:16
 1/5 A kérdező kommentje:

És milyen könyveket tudtok amik teljesen a 0 kezdi.

Tanuljuk meg a c++ programozási nyelvet 24 óra alatt című könyvből tanulok és már írtam kisebb programokat win 32.

Most tanulmányozom az operátorok túlterhelését és az objektumok átadását.Elég nehéznek találtam és nem nagyon értek pár dolgot ezért teljesen előlről fogom venni az osztályokat.

Valaki akinek lenne kedve velem együtt tanulni meg segítenénk egymásnak van itt olyan?

2011. szept. 22. 14:28
 2/5 anonim válasza:
48%
mi az a c++
2011. szept. 22. 16:16
 3/5 anonim ***** válasza:
Nemreg kezdtem teljesen a 0-rol(bar Pascalt tanultam), en tanulok veled ha megvarsz, mert en meg nem vagyok olyan elol mint te.
2011. szept. 22. 16:42
 4/5 A kérdező kommentje:

Vegyél fel msn re.

egr4444@windowslive.com

2011. szept. 22. 17:06
 5/5 anonim válasza:
Menj el egy könyvtárba és nézz szét. A neten szintén sok dolgot találhatsz a C-hez és C++hoz is. Érdemes a neten is keresgetni. :) Ha gondolod írj privátban. (Én is kezdő vagyok, bár suliban tanulom.)
2011. szept. 29. 13:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!