Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Hogy kell gomb nyomásra...

Hogy kell gomb nyomásra dátumot beállítani?

Figyelt kérdés

Üdv mindenkinek, szeretnék egy kis segítséget kérni, keresgéltem már mindenhol, de maximum olyat találtam ami számomra érthetetlen még.

JavaScriptről beszélünk. Van három number inputunk ahova az évet, hónapot, napot írjuk be. Na amit ezekbe beírunk azt hogy lehet a jelenlegi dátummá varázsolni egy gombnyomásra? .setFullYear, .setMonth stb gondolom, de valaki kifejtené nekem?

2020. jan. 4. 01:04
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

A Date objektum konstruktora elfogad évet, hónapot napot.

[link]

De utólag is beállíthatod.

var d = new Date();

d.setFullYear(2020, 10, 3); // 2020. nov. 3.

Csak vigyázz, a 0 hónap a január, a 11 a december.

[link]

2020. jan. 4. 05:16
 2/3 A kérdező kommentje:
Igen, addig oké, így megy a dátum változtatás, de én arra lennék kíváncsi hogy HTML oldalon belül hogyan tudok dátumot átváltoztatni. Mondjuk beíróm a HTML oldalon belül egy number inputba, hogy 11, és akkor a java scripten belül átírja a .setMonth()-ot 11-re, tehát .setMonth(11).
2020. jan. 4. 12:53
 3/3 anonim ***** válasza:
76%

Nem igazán értem, de hátha erre gondolsz.

[link]

2020. jan. 4. 23:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!