Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Wix honlap készítőben hogy...

Wix honlap készítőben hogy kell beállítani a resizinget? Vagyis, ha a böngésző ablakot kicsinyítem, a headerben a gombok egymás alá mennek, vagy arányosan csökkennek a böngésző kicsinyítéssel?

Figyelt kérdés

2018. máj. 11. 15:18
 1/3 Lajos54 ***** válasza:
A gomboktól is függ, mármint, hogy milyen módon vannak előállítva. De a lényeg az, hogy a méretet %-ban (százalékban) kell megadni az adott ablakhoz, nem pixelben vagy egyéb módon.
2018. máj. 12. 19:42
 2/3 A kérdező kommentje:
És azt hol tudom megnézni, mert mintát választottam, amiben már meg voltak a gombok.
2018. máj. 13. 00:45
 3/3 Lajos54 ***** válasza:
Ezt két mondatban nem lehet leírni. Az oldal forráskódjában látható amúgy, de mivel magát a programot, amit használsz, nem ismerem, illetve az oldalt sem, csak ismételni tudom magamat: ahol a szélességet állítod, nem pixelben kell megadni a méretet, hanem százalékban. (általában 100%). Tehát ha az éppen használt képernyő ablak szélessége 1024 pixel, akkor olyan szélességben rendezi el a tartalmat, de ha az le van csökkentve 800-ra, akkor abban rendezi. Ha így nem fér el egymás mellé a tartalom (pl. a menü vagy a kiírt szöveg), akkor átrendezi egymás alá. Ugyanez igaz arra az esetre, ha széles monitoron nézed, aminek mondjuk 2000 pixel a szélessége, akkor ahhoz rendezi.
2018. máj. 14. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!