Miért tűnt el Visual Basic-ben?
Szal, most raktam fel újra.
Ha indítottam új console app-ot, akkor a névtér fölött még ott volt egy rakás dolog, pldéul using general, using thread, using collection bla bla bla.
Egyedül a using system van.
Most hogy csináltam pár programot, már nem jelenik meg.
Így meg listát létre se tudok hozni.
Tudtok ebben segíteni?
Elképesztőek vagytok ezzel a Visual Studio nyelvvel. Ha te volnál az első, elintézném azzal, hogy meg vagy hibbanva, oszt' lépnék tovább. De egyre erősebb az érzésem, hogy ez már az infótanárok összeesküvése lesz, alighanem a Háttérhatalom nyomására: Az Elátkozott Nyelvet tilos megnevezi, mert az áruló valami nagyon csúnya dologgal lakol, például továbbra is informatikát kell tanítania. Mivel kedves az életem, én sem fedem fel a Tiltott nevet (igaz, #11 sajnos elspoilerezte...), de annyit elárulok: Én ugyanezen nyelven Geany szerkesztővel, vagy nagynéha Jegyzettömbbel szoktam programozni, aztán mégsem nevezem se Geany nyelvnek, se Jegyzettömb nyelvnek. Neked is javaslom, hogy nézzél találóbb név után.
Ami meg a fölösleges könyvtárak beillesztésének elmulasztását illeti, hát nem ott egye meg a fene? Legalább csak az lesz ott, amelyet te odaírsz, mert szükségesnek tartasz. Ujjé, vagy sem?
"#11 sajnos elspoilerezte" - Bocsánat. :(
(Geany +1)
Jaja, ez C#.
De ez most miért fontos?
Mer' eltűnt Visual Basicben, azért.
Végre megtaláltuk, nem is örülsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!