Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Láttam egy álláshirdetést,...

Láttam egy álláshirdetést, ezek a követelmények, hogyan tanulhatnám meg ezeket?

Figyelt kérdés

Webes alkalmazások fejlesztése

REST API, service-ek fejlesztése, bővítése

Angular alapú keretrendszer bővítése

Angular alapú, az említett keretrendszert használó alkalmazások fejlesztése, bővítése

Unit tesztek írása

Hibafeltárás, ezzel kapcsolatos módosítások kivitelezése

Ha mindezzel rendelkezel,

Java ismeret (preferált, ha 8 vagy későbbi)

JavaScript (lehetőleg ES6 vagy későbbi)/TypeScript ismeret

REST API konvenciók ismerete

HTML, CSS alapvető ismeretek

Angular ismeret

Alapvető SQL ismeretek

Full stack fejlesztés iránti nyitottság

Jó angol tudás (írásban és szóban is), német nyelvismeret előny

Tehát az angolom perfekt, és kb. itt tartok. CNC programozó végzettségem van, de az nagyon nem ilyen, max kicsit hasonlít, G kódos, meg kevés makrós a nyelv.

A lényeg, hogy eltökéltem, hogy itthon mindent megtanulok, amit fent elvárnak (egyelőre lövésem nincs az egészről, azt sem tudom hol kezdjem)

Szerintetek reálisan átlag képességekkel mennyi időbe telik ezeket elsajátítani?

Illetve mire megtanulom, és bezáródik ennél a helynél ez a pozíció, akkor máshová is keresik ugyanezeket a képességeket, skilleket?

Azt se bánom, ha javasoltok netes kurzusokat, hol tanuljak, melyikeket (itthonról), angol is jöhet

Mennyit tudnék keresni, ha ezeket elsajátítom ? Egyelőre csak juniorként tudnék elhelyezkedni?

előre is köszönöm

2019. dec. 29. 20:48
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
nincs diplomám, nem is ülnék be egyetemre
2019. dec. 29. 20:48
 2/12 Derwer ***** válasza:
76%

Én nem programozó vagyok, IT üzemeltetésen vagyok, de jó eséllyel pár év.

Esetleg ezek a gyorstalpaló átképző kurzusok segíthetnek. De akkor is 2ev szerintem, mire némi tapasztalatod is lesz bennük esetleg dolgoztál is.

2019. dec. 29. 21:01
 3/12 anonim ***** válasza:
10%

"nincs diplomám, nem is ülnék be egyetemre"

Akkor buktad az ügyet.

Ez bő három év egyetem és még kettő gyakorlat, feltéve ha elég szorgalmas vagy.

2019. dec. 29. 22:33
 4/12 A kérdező kommentje:

2-3 év alatt itthonról is megtanulom a lényeget

nekem főállásomra szükségem van, kenyeret kell keresni

illetve nekem a lényeg kell, gyakorlati tudás, arra gondoltam, hogy megtanulom a lényeget, a nyelveket és itthon beleszállok ingyenes projektekbe, aztán utána pályázgatok

így lehetséges?

2019. dec. 29. 22:36
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Én úgy gondolom, 1,5 - 2 év, de az kőkemény tanulás, marha kevés szabadidő, ehhez pedig kell egy igen erős motiváció és a programozás szeretete is, nemcsak a pénzre és a rugalmas munkaidőre hajtani.

A fentiek keresett dolgok.

Nem tudok konkrét ötleteket adni, hol, én Microsoftos technológiákat tanultam, egyszerűen mindig az jött, de aztán "egymásba értek".

Talán egy hosszabb bootcamp jó lehet, semmiképp se egy 4 hónapos.

2019. dec. 29. 22:43
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

"így lehetséges?"

10-ből 1-nek talán

2019. dec. 29. 23:00
 7/12 anonim ***** válasza:
4%
Sehogy, mert mar a legtobb helyen a beugro a muszaki diploma ;)
2019. dec. 30. 06:55
 8/12 A kérdező kommentje:

#7 hu , de rossz indulatu vagy... Es most oromet erzel? Vagy valami jot? Feldobta a napodat?

Mivel rosszindulatu vagy igy nem.veszem komolyan a valaszod, ezert varok meg komolyabban veheto valaszokat, hogy erdemes e belefognom

2019. dec. 30. 11:44
 9/12 anonim ***** válasza:
30%

"Mivel rosszindulatu vagy igy nem.veszem komolyan a valaszod, ezert varok meg komolyabban veheto valaszokat, hogy erdemes e belefognom"

LOL

Nem rosszindulatú, csak informál téged és a realitás talaján mozog, veled ellentétben. És igaza van.

Neked, úgy ahogy te képzeled, esélyed sincs afféle állás betöltésére, amiről írsz.

Az ehhez szükséges készségeket nem lennél képes megtanulni csak úgy, önerőből, de ha netán mégis, akkor jön az, hogy a CV-det, amit eljuttatsz az illetékesnek, annál a résznél törlik, ahol a végzettségedet felsorolod. Ebből következik, hogy még az interjúig sem jutnál el soha.

Ne képzeld rosszindulatúnak, inkább köszönd meg szépen neki, hogy időben tájékoztatott.

2019. dec. 30. 11:54
 10/12 A kérdező kommentje:

értem

Nem kell lolo-zni

elhiszem, hogy nehéz lehet

itt a fentebbi kérdés :

https://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programozas..

itt is ffolyamatosan ellentmondásos válaszokat kapott a kérdező...

bár én még messze vagyok a 40-hez... és komolyabb is a tudásom már most, mint az övé

2019. dec. 30. 20:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!