Fejlesztokent nektek mennyi ido volt olyan munkahelyt talalnotok, amivel maximalisan elegedettek voltatok?
Junior .net fejleszto vagyok, jelenleg most mar a 2. munkahelyemen dolgozok, elso munkahelyemen nagyon nem tetszett a legkor, meg ahogy a kollegak bantak velem, 4 honapot voltam. Mostani munkahelyemen jofejek a kollegak, de maga a munkahely messze van es a fonokom egy gyoker. Jelenleg itt is 4 honapja dolgozok, de egyre jobban utalok bejarni ide, ezert megint valtason gondolkodok.
Nektek mennyi idobe telt olyan munkahelyt talalnotok, amivel elegedettek voltatok?
Nincs tökéletes munkahely, ezt most vésd az eszedbe. Mindenhol lesznek gyökerek, vagy szakmai problémák, vagy messze lesz, vagy nem fizet annyit amenynit szeretnél, stb. Kompromisszumképesnek kell lenned.
Hogy a krédésre is válaszoljak, nekem 4 munkahelyváltás urán, sikerült megtalálni a jelenlegit, amivel nagyon elégedett vagyok, a légkör nagyon szuper, vezetőség jófej, kollegák is jó arcok, és szakmailag is egész rendben van. Na itt is vannak problémák, amelyek néhe naogyn felhúznak, de ettől még ez a elgjobb munkahely ahol valaha dolgoztam, és tudom hogy nehéz lenne olyat találni ami ehhez felérne, hát még ami túltenne rajta. EZ ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!