Az AMD 9590 nes tulajdonosokat kérdezem hogy elégedettek e a processzorral? Jól teljesít?
Figyelt kérdés
AMD2017. júl. 30. 23:32
1/10 anonim válasza:
Az fx széria nem? Olyat már ne vegyél. Ha szűkös a keret akkor inkább ryzen 3,de ne ilyen f0s fx bullshitet
2/10 anonim válasza:
Nem fogsz olyat talalni aki erre igennel valaszol. 6300, 8320 volt kb a ket kiveteles fx proci ami 3 eve turheto vetel volt de akkor se szamitottak jonak.
3/10 A kérdező kommentje:
nekem fx 6300am van és kiválóan teljesít
2017. aug. 2. 23:26
4/10 A kérdező kommentje:
meg ha azt vennék akkor alaplapo meg ramot is kéne cserélni mert ffr4 meg am4 es proci.annyuit most nem tudok rá költeni.meg nekem az fx 9590 bőven elég mert nicsenek nagy játékvágyaim a mostani játékok fele nem bejövős számomra.de a watch dogs 2-vel 40fps-el boldogulok ezzel is max grafikán szóval nekem nem érné meg váltani ryzenre egyenlőre
2017. aug. 2. 23:36
5/10 anonim válasza:
Nem, nem boven eleg mert nem latod az extra koltsegeket.
Ahhoz kell egy komolyabb 990 chipsetes alaplap, 250w tdp miatt erosen ajanlott egy 30ezres leghuto vagy kompakt vizhutok kozul egy legalabb 240mm radiatoros ket ventis. Tapbol is nyilvan olyan kell amonek nem konnyan meg vga mellett meg 300w leadasa csak a cpu fele 12V -on.
Ha sporolos a geped jelenleg akkor ez kb +120000 ft kiadas az fx9590 melle, csak azert, hogy egy halott platformos gyenge cpud legyen.
Egy ryzen 3 is jobb valasztas.
7/10 A kérdező kommentje:
jelenleg 750w-os tápom van alaplapot most fogok újat venni meg a cooler masternek a v8-as léghűtőjét fogom venni
2017. aug. 5. 11:20
8/10 anonim válasza:
Igen, erre céloztam, hogy platformváltással olcsóbban és erősebb végeredményben részesültél volna. 750W táp lehet például corsair RMX is, meg lehet keepout is, az egyik tud 750W-ot leadni (aminek a fele bőven elég, csak nem nézel utána ennek sem) a másik pedig kigyullad. Én szóltam előre, úgyhogy nem értem miért nem olvastál legalább utána, hogy megbizonyosodj róla, baromság amit csinálsz.
9/10 anonim válasza:
Megjegyzem, nem elég a lehűtéséhez a CM V8.
10/10 A kérdező kommentje:
A tápot haveromtól vettem 8000ftért ugyhogy szinte ingyen volt csak ezért van ekkora tápom.utánanézek így is dolgoknak ne aggódj ;)
2017. aug. 6. 16:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!