Hogyan tudom Notepad++-ban, javascript-ben a bekért számokat visszafelé kiírni a tömbben?
Eltekintve Igazmondó általános népszerűségi mutatójától, nem egészen értem, miért kellett lepontozni a válaszát. A nyelv ismerete nélkül feltételezem, hogy valami effélének működnie kéne:
for (i = tomb.length-1; i >= 0; i--) kiiras(tomb[i]);
Azért pontozták le mert ez volt a kérdés:
"a bekért számokat visszafelé kiírni a tömbben?"
Input: 3
stack.push;
Input: 9
stack.push;
Input: 22
stack.push;
Input: 45
stack.push;
Input: 98
stack.push;
for (var i = 0; i < 4; i++) array[i] = stack.pop;
Valójában csak elírta a kérdező.
Notepad++ = C++
javascript = java
Tehát a kérdés:
Hogyan tudom C++-ban, java-ban a bekért számokat visszafelé kiírni a tömbben?
@#5-6:
Hát... legyen neked igazad, de ez inkább „a bekért számokat visszafelé beírni a tömbbe”.
A pongyola kérdésbe szerintem bőven belefér I.M.R értelmezése is, miszerint Kérdező egyszerűen a tömb tartalmát akarja fordított sorrendben kilistázni. Kétségtelenül jogos ellenvetés, hogy ebben az esetben irreleváns, vajon ezeket az adatokat előzőleg bekérte-e, vagy a Mikulás hozta, vagy békalányok költötték ki a zúgó nádasban – de a Notepad++ emlegetése felveti a lehetőséget, hogy Kérdező még nem egészen járatos a probléma szempontjából lényeges körülmények elkülönítésének művészetében. Talán csak a vakvéletlennek köszönhetően nem értesültünk a gépét ékesítő Orocsimaru-matricáról is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!