Lehetséges a projektem? Oldal linkjéből kiszedhető egy adott információ?
A projektem elég egyszerűen épül fel, és monoton művelet hajtana végre. Csak nincs sok tudásom ehhez és előbb szeretném megtudni, hogy lehetséges e kivitelezni elképzeléseim szerint.
Van egy 8x8as ledmatrix modul melyre szeretnék kiiratni egy számot, amely mindig ugyan az marad. Ez után mellé még egy modul és azon szeretnék látni egy másik számot, amely percet fog jelenteni. Ez az egész egy menetrend busz érkezését kiíró kijelző lenne. Mely az interenetes oldalról a pontos autóbusz érkezést jelenlegi időben percben kiírná a led matrixra. És az arduino valamilyen wifi modul segítségével a helyi wifire csatlakozna, majd az oldal linkjéből valahogy kivenné azt az egy változó perc-et majd a kijelzőre kiírná.
Másik tervem, ha nem internetes lesz, akkor nem kell oldal linkből szednije információt, akkor egy éves naptárra alapoznék és a papír alapú menetrendet írnám be neki és +-2 perc ingadozása lenne az internethez képest. Igaz, jóval egyszerűbb kivitelezni szerintem. Cserébe nem pontos.
Köszönöm előre is a tippeket, tanácsokat!
keresőszavaid:
get method
post method
how to pass form data to backend
Php: $_GET
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!