Miért gondolja sok, már fejlesztőként dolgozó ember, hogy mások otthon, egyedül, esténként 2-3 óra tanulással eljuthatnak egy jó erős junior szintre?
Erős, válságálló, "jó szakember" szintre gondolnak. Miért hiszik azt, hogy munka után, félálomban, TÖKEGYEDÜL valaki erre a szintre eljut?
Nevetséges.
Nem lehetetlen, de nem is könnyű
Én inkább azt mondanám: "Sok Sikert Haver!"
Nem erről van szó.
Egyetem (esti, levelezői) mellett is ezt ajánlják.
Kussolj, tanulj és majd "zseniként" próbálkozz, akár majd a közelgő válság alatt.
Képtelenség egyéb munka mellett és EGYEDÜL erre a szintre feljönni.
Munkának 5-kor vége, miért vagy te akkor félálomban? Este 11-ig van még HAT óra!
Egyedül lenni az internet korában? Na ez nevetséges érv, szóra se érdemes!
Tudod. Mindenki magából indul ki. Neked nyilván nem menne, ezért gondolod, hogy másnak sem.
Legalább valamiféle Code Review van?
Mert én eljutottam már annak arra a szintre, ahova maximum tudok egyedül, innen nincs feljebb.
Ha nappalis lennék, elmehetnék diákmunka státuszba, heti 20 órába és nem lenne gond.
Rengeteget tanultam az elmúlt több, mint 1 évben. Csakhogy egyedül (internetről) határai vannak az egésznek...
Az, hogy egy párszáz soros undorító szrt össze tud az ember hozni, az minden, csak nem válságálló tudás és nem junior szint.
Hogy az ember magasabbra el tud jutni egyedül, 2-3 éven belül, heti szinten 15-20 óra tanulással.. ne röhögtessen senki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!