Java programozás: milyen forrásokat ajánlanátok?
Az Oracle oldalát olvasom angolul, mást még nem néztem.
Minden érdekel, milyen jó könyvek vannak, tanfolyamok, iskolák, online anyagok, akármi?
Te hogy tanultad meg?
Sololearn.com itt a basic van fent, de nagyon jól megcsinálva... könnyű feladatokkal komment szekcióban kisegítenek hogyha nem érted az anyagot...
De a telefonos alkalmazás sokkal jobb, más embereket ki lehet hívni amibe elég gyorsan kell gondolkodni néha vagy csak szimplán ilyen hogyismondjam... "átbaszós" kérdések vannak ami eléggé fel tudja kelteni a figyelmem.
Ha ez megvan akkor csinálj meg az emelt infó érettségi 4. Feladatát (az a programozási) ha az lazán megy akkor az tökéletes
Illetve az ágazati emelt infóban Objektum-orientált feladat van ha már azt is megtudod csinálni lazán akkor már egész jól megy
Ezek után már csak a konkrét projektek vannak pl legyen maga a projekt a lehető leggyorsabb (optimalizálás) vagy a hackerek ellen való védekezés, ilyesmi... de az még nagyon odébb van hogyha most kezded, és ez eléggé a programozásnak a mély pontja
#1+
Legalább is ahogy én tanultam meg...
Nah ez nagyon jó kérdés, 13 évesen kezdtem el a programozást mert tetszett hogy a hackerek mire képesek C++ volt az első majd feladtam mert kissé nehéz volt majd pár hónappal később kezdtem el a Python 3-at ami a dinamikus programozásról szól és az olvashatóságról (szóval jóval egyszerűbb mint a C++)
Ebben tanultam meg az OOP-t is 1. Nek magát a Basic részét (talán egy kicsit többet) 1 hónap alatt elég fiatalon is ment de ez csak Basic a többit igazából aprólékosan tanultam meg hosszú idő alatt mert akkoriban annyira azért nem érdekelt és most így csak úgy tudom erőfeszítés nélkül mint amikor felősz egy anya nyelvvel és a hosszú idő alatt erőfeszítés nélkül úgy megy
Oracle oldala teljesen jó.
+ Tervezési minták, Clean code
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!