Készülőbe van egy weboldal amit én és egyik ismerősöm írunk. Személyes tapasztalat alapján ti ajánlanátok-e a Wodpress használatát? Ha igen akkor miért?
Ha "írni" szeretnél weboldalt, akkor személyes tapasztalat alapján nagyon nem ajánlom a WP-t, mert frameworknek alkalmatlan. Sokan kísértik vele a sorsot, de az általam első vagy másodkézből ismert minden ilyen esetnek katasztrófa lett a vége.
Ellenben ha "összeklikkelős" oldalt szeretnél, akkor megfelelhet, ezesetben viszont a kérdésedet nem a megfelelő kategóriában tetted fel.
Látom, azért Vérpistiék hozzáértés nélkül lepontozták, biztos ami biztos :)
Érdemi cáfolatot persze már nem sikerült írniuk, hogy szerintük miért nincs igazam. Az meg csak a hab a tortán, hogy maga a kérdés is úgy lett feltéve, hogy "személyes tapasztalat alapján" - kíváncsi volnék, hogy Pascal Peti miért tudja jobban, hogy nekem mi a személyes tapasztalatom, de GyK-n ezen már tkp. meg sem illik lepődni.
Open source a projekt egyébként, meg lehet nézni a forráskódját, aztán eldönteni, mi a helyzet. Egyfájlos Egon persze hiába dülleszti rá a szemét, mert fogalma sincs, mit kéne nézni, úgyhogy jól bele is csap a piros mancsba...
Ha FW-t szeretnél, használj inkább Symfony-t vagy Zend Frameworköt, azok tisztességes darabok, kifejezetten erre a célra (bár egy egyszerű statisztikához talán overkill).
Kicsit talán kukacoskodóra sikerült #2 válasza, de maximálisan igaz, amit mond.
Ha megelégszel egy többé-kevésbé sablonos, de azért egész jól testreszabható oldallal, akkor nyugodtan használjatok Wordpresst, vagy akármilyen más CMS-t, amikkel komoly programozói tudás nélkül is tetszetős oldalakat hozhattok létre. Nem gondolom, hogy ez ciki lenne.
Ha egy teljesen egyedi weboldalt akartok létrehozni, és értetek is a webprogramozáshoz, akkor viszont felejtsétek el a félkész cuccokat.
Egyébként a pontozgatós dologról meg annyit, hogy bár nem teljesen értelmetlen, sokszor tényleg egész jól tükrözi az illető színvonalát a százalék, de nagyon sokszor viszont értelmetlen az egész. Én is többször jártam úgy, hogy egy objektív, tudományosan igazolható választ nemes egyszerűséggel 0%-ra (!!) értékeltek. Mert egyszerűen nem tetszett az a válasz. Hiába az volt a tényszerű igazság, aki valami marhaságot írt, de tetszett nekik, kapott 90%-ot. Ha olyanok értékelnek, akik nem értenek hozzá, illetve ha érzelmi alapon nyomják a "kezecskéket", akkor nincs sok értelme ennek a pontozósdinak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!