Gyakornoki pozíciónak játékfejlesztő cég?
"az utóbbi 1-2 évben az Unityvel fejlesztettem játékokat rengeteget"
szóval ha jól értem csak kisebb játékokat fejlesztettél és nagyobb, fél-1 éves projektet még nem is nagyon toltál végig?
nem degradálásképpen kérdezem, csak elég nagy szerepe van ennek a komolyabb projekt dolognak
én is fejlesztettem kisebb játékokat hobbiból és volt 1 nagyobb (kicsit több, mint 1 éves) projekt amiben részt vettem, plusz mellette van egy elég nagy (több éves) projekt amin dolgozom
tapasztalatból mondom, hogy teljesen más a kis pár napos-hetes-hónapos és az 1-X éves projekt, főleg hogy csapatban kell dolgozni, más a hozzáállás, motiváció is
a cégeknél az anyagi dolgok miatt professzionálisabb UI és technológiák kellenek, persze a hotfixek ott is játszanak
itthon szerintem főleg a mobil játék piacra, esetleg böngészős játékokra van kapacitása a cégeknek, ha számodra ez megfelelő irány, akkor Unity-vel eltudsz helyezkedni és szakmailag fejlődni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!