Weboldal szerkesztés, hogy kell megoldani, hogy a képre rákattintva szöveget hozzon elő?
Nem nehéz megfogalmazni, csak szerintem még nem ismersz elég fogalmat. :D Single Page Application-nek (SPA) nevezik azokat, amiket fent látsz. A lényeg, hogy egyetlen oldalból (egyetlen html, php, jsp, stb fájl, szóval egy főoldal) állnak és úgymond azon belül oldják meg a "többi oldalt is".
Több módon is meg lehet oldani ezt, vannak ún. könyvtárak vagy keretrendszerek erre, mint pl a jQuery, AngularJS, ReactJS, stb. Vagy komolyabb a Wordpress, Joomla, ilyenek. Sablont is letölthetsz a netről és neked csak át kell alakítgatnod a saját szájízed szerint.
Ami még fontos, hogy ügyelj a reszponzivitásra. Ez annyit jelent röviden, hogy minden fajta képernyőméreten megállja a helyét a felületed és nem esik szét. Legyen az egy mobil kijelzője, vagy egy extra nagy 3 monitoros rendszer.
Nem máról holnapra fogod ezeket megoldani, szóval erre készülj, sokat kell tanulni. Ajánlom, hogy kezdd a tanulást egyszerűbbel, az elsőkkel amit felsoroltam (jQuery VAGY AngularJS VAGY ReactJS). Angular mellé még egy kis TypeScript is elfér, de ahhoz már tényleg kell egy magasabb tudás, hogy megértsd miért is jó az.
Az rendben, hogy a kérdező kicsit el van tévedve, de nem kéne ennyire bekavarni. #3-as te már el is jutottál a typescriptig a hozzászólás végére. De miért? Én amúgy használom, jó is, meg minden, nem értem, hogy jön ez ide.
Ezek a kulcsszavak szerepeltek eredetileg: HTML, CSS, programozás, weboldal, szerkesztés, megnyitás, php, azonosság, oldal, kategória
Na az egész ott kezdődik, hogy a JS maradt ki, amivel ilyeneket lehet (célszerű) csinálni. Nem kell jQuery se hozzá, hogy feldobj egy modalt, vagy betegyél valamit az oldalba (ma meg már szerintem egyenesen ellenjavallt bármilyen jQuery használat egy új projektben).
Tehát, amivel ezt az egészet meg kell csinálni, az a javascript.
Kezdheted itt: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!