Honnan érdemes tanulni a C#-ot?
Itthon is foglalkoznék a programozással nem csak a suliban de nem tudom melyik forrásból érdemes tanulni.
Szóval ezt a kettőt találtam: [link]
Angollal nincsen problémám szóval az nem befolyásoló tényező.
Az udemy-s kurzusnak vannak folytatásai is.

Az udemy-n jó anyagok szoktak lenni, de először aknázd ki az ingyenes lehetőségeket szerintem:

inkább arra vagyok kíváncsi, hogy ki melyiket választaná?
Az udemyt vagy a könyvet?

Ajánlom figyelmedbe kudvenkat nevű csatorna videóit a témában, nagyon jól magyaráz, és szerintem a példák is azok
https://www.youtube.com/watch?v=SXmVym6L8dw&list=PLAC3254512..
Az lemaradt, hogy 2012-es videó.
Nem lesznek benne outdated információk?

A kérdéseidben benne van a válasz (ami jó, mert lekutattad azt ami neked kell)
Én egy olyan könyvből tanulnék amit SOKAN ajánlanak, tényleg, ha magyar, akkor legyen minél újabb. Én ezt ajánlanám: [link]
Ez nagyon mélyen belemegy a dolgokba, csak ebből nem fogsz tudni tanulni, ez majd arra fog kelleni, hogy a "motorháztető" alatti dolgok működését megértsd.
Kell egy magyarázós: a Head First könyvek nagyon jól elmesélik az egészet: [link]
Ill egy jó udemy kurzus. Olvass redditet, és guglizd szét magad, de az út (és a nyelvválasztás) nagyon jó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!