Csak weboldalak készítéséből is meg lehet élni?
Figyelt kérdés
Érdekel a webprogramozás és egy ideje el is kezdtem tanulgatni az ehhez szükséges nyelveket.Csináltam is már pár alap oldalt persze csak saját magamnak.Aztán átfutott rajtam a gondolat hogy ha mondjuk még rászánok egy fél évet akkor már eljuthatok arra szintre hogy akár pénzért is tudnék csinálni oldalakat.De kétségeim vannak afelől hogy csak weboldalak készítéséből össze lehet e szedni annyit havi szinten kb 180-200k. Noha kezdetben amolyan másod állás ként csinálnám.
Ti mit gondoltok erről? Vélemények? Tapasztalatok?
2019. okt. 29. 15:32
1/5 anonim válasza:
Szabadùszòkènt esèlyed sincs jelentős hàttèrtudàs nèlkül. Juss el arra a szintre, hogy felvegyenek egy cèghez, ès mèg többet is kereshetsz...
2/5 anonim válasza:
havi 180-200?????? :D
ha vállalkozóként tolod és tényleg megvan a tudás és kapcsolat, akkor simán megtudsz ennél jóval többet is keresni :)
3/5 anonim válasza:
még igen, de nem tennék fel mindent erre a lapra. Tanulj azért más IT ágat is biztonságkedvéért.
4/5 anonim válasza:
Szerinten nem. És nem az összerakásban van az "üzlet" hanem abban, hogy utána karbantartod, frissited, a felhasználók minden igényét kielégíted (bár ez lényegesen nagyobb munka mint összerakni). És csak ebből talán néhány évig még meg lehet élni, de később egyre kevésbé. Egyre több cég foglalkozik azzal, hogy full extrásan a megrendelő alá tolja álmai weboldalát és olcsóért nagyon magas szinten elüzemeltetik.
5/5 anonim válasza:
Mostanában talán ebből lehet a legjobban megélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!