Hogy csinálják azt a flasht, amiben a címkék egy felhőben forognak, és attól függ, melyik kerül előre, hogy merre mozdítjuk az egeret?
Figyelt kérdés
Ilyenre gondolok: [link] (nem az oldal tartalma érdekel, hanem a flash) Nehéz ilyet csináltatni? Vagy van sablon, amiben csak át lehet írni a szövegeket?2010. júl. 16. 02:33
1/2 Drone007 válasza:
Ez egy - eredetileg - wordpress plugin, amiben a cimkéket lehet megkattintani: un. tag cloud (cimkefelhő)
Itt többet is olvashatsz róla:
A related post-nál vannak linkek is ahonnan letöltheted. Én használtam saját weboldalon is, nem ördöngősség, viszont tény hogy nagyon szép :)
Az adatokat xml-ből szedi, így viszonylag egyszerű rávenni hogy azt jelenítsen meg amit csak szeretnél.
Én itt használtam: [link]
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a tippet!
2010. aug. 7. 00:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!