C# kód átalakító C++ -ra?
Figyelt kérdés
Egy jóbarátom c++-t tanul, én meg c#-ban tudok programozni, a különbségeket meg nem szándékozok megtanulni, viszont neki szeretnék segíteni néha.
Van olyan konverter ami c++-ból c#-ot csinál, de nekem fordítottja kéne, ez hogy oldható meg?
2019. szept. 24. 18:54
1/8 anonim válasza:
Akkor vagy te vagy kénytelen megtanulni a különbségeket, vagy pedig szükségetek lesz valakire, aki eléggé ismeri, vagy csak mindkettő eléggé érdekli ahhoz, hogy ezt helyettetek megtegye.
2/8 anonim válasza:
Nem tudsz neki segíteni, ez a kérdésedből látszik is.
4/8 anonim válasza:
Egyszerűbb ha megtanulod a különbségeket:) Főleg ha a tanulásban akartok egymásnak segíteni. A konverterek elég "fura" kódot tudnak generálni.
5/8 A kérdező kommentje:
Hát ő most kezdte gimiben a progot, mert info faktra ment, én meg szakmailag infot tanulok, már 4 éve.
Szóval nekem megy a programozás, ő meg az alapoktól van, tehát inkább szintaktikailag leírom neki, pl console write helyett annyit irok, hogy ki:
Többit meg nagyjából összerakja. Nem tanítgatni akarom, egyszerűen baráti szívességből segíteni, de akkor ez a konverter felejtős.
2019. szept. 25. 16:50
6/8 anonim válasza:
Szerintem se erőltesd, csak megszívatod vele. Ennél a pszeudo kódos segítség is jobb.
7/8 anonim válasza:
Tessék, íme a megoldás:
8/8 anonim válasza:
Igen. És a dotnet-es hívásokat hogy akarod átírni cplusplus-osra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!