C# mértékegység átalakító (? )
Figyelt kérdés
üdv, c# ban mértékegység átalakítót csinálok,de megakadtam a program 2 darab textboxból és 2darab combo boxból áll a combo boxnál kell kiválasztani melyik mértékegységet szeretnéd is mire átváltani,valahogy megakadtam és kellen egy kis löket eddig odáig jutottam hogy ha comboBox1.SelectedIndex==0 akkor a számot amit beirok a textboxba 1000el szorozza be például és irja ki az ezerszeresét a második textboxba valakinek valami ötlete?2016. febr. 10. 01:22
1/3 anonim válasza:
2/3 A kérdező kommentje:
Megoldottam már.Egyszerűbb mint gondoltam,ha valakit netán mégis érdekelne itt a kódom
private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
{
Double i = Double.Parse(textBox1.Text);
if(comboBox1.SelectedItem=="Kilometer"&&comboBox2.SelectedItem=="Meter")
{
double conver = i*1000;
label1.Text = "atvaltott ertek " + conver;
}
2016. febr. 10. 15:29
3/3 anonim válasza:
Jolvan, beloled meg lehet normalis programozo. Feltetted a kerdest, megoldottad, es nem felejtetted el kirakni a megoldast. Pirospont :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!