Miért használ rengeteg programozó MacOS-t?
Van valami plusz funkció a programozóknak a MacOS-be vagy miért ilyen népszerű a programozók terén?
Még olyan helyeken is ahol rosszabb a megélhetőség (India, Szíria, Pakisztán) ott is rengeteg helyen látom videókba, hogy valamilyen MacBook vagy iMac gépet használnak a fejlesztéshez pedig nem valami olcsó gépek.
#9-esnek:
Én csak a véleményemet írtam le, mint ahogyan Te is, nincs ezzel semmi baj. Számomra akkor is hülyeségnek tűnik 4x-es árat kiperkálni valamiért, amely áron 10x jobb gépet lehet összerakni... :-)
#10-esnek:
Vagyis Te azt mondod, hogy van egy MacBook-od, de nem is fut rajta MacOS??? Nos az meg a legnagyobb hülyeség, pont a fentiek miatt! (btw: a Mac-őrült haverom is DualBoot-ban nyomja, de legalább az egyik rendszer MacOS)
Tehát lényegében semmi plusz funkciót nem nyújt a MacOS a webfejlesztőknek?
Ugyanazokat a feladatokat ellehet végezni rajta mint bármelyik más linux disztrón?
#2 Nem egy-két videóra alapozva írtam a kérdést.
YouTube-on keress rá bármilyen webfejlesztési témára, crash course-ra vagy bármire.
A videók 90%-a biztos hogy MacOS-n készült.
1. Egy időben fejlesztettem iOS-re, ott nem jöhetett más szóba (azóta rühellem az OSX-et...)
2. Ahol nem számít min fejlesztesz, pl. webfejlesztés, vannak fanatikusai a Mac-eknek, nyilván ők azon fejlesztenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!