. Net fejlesztőként mennyi a reaális fizetés szakirányú végzettség nélkül?
Figyelt kérdés
Érettségivel, 7 év Unity és 6 év C# tapasztalattal(független\asset fejlesztőként és szabadúszóként dolgoztam)2019. aug. 27. 15:45
2/4 anonim válasza:
Én reálisabbnak találom a 300-350 nettót. Nincs ugyanis tapasztalatod abban, hogy milyen csapatban dolgozni, nagy és összetett rendszert fejleszteni, nem dolgoztál úgy igazán verziókezelővel sem. A 6 év C# tapasztalatod bár technikai tudás terén lehet, hogy ott van a szeren, de ez sajnos nem elég.
3/4 anonim válasza:
ez milyen tudást foglal magában? 6-7 év alatt rengeteget lehet tanulni és lébecolni is lehet ennyit
4/4 A kérdező kommentje:
Lébecolással 12 év tapasztalatom van. :) Nehéz lenne ennyi időt pár sorban összefoglalni, mint írtam játékokat csináltam(desktopra, egyedül és kis(2-4 fős) csapatban), hálózatkezeléstől shader programozáson át játéklogikáig kellett dolgoznom mindennel(szóló fejlesztés miatt nem csak programozást kellett tanulnom, kényelmesen elboldogulok substance designer, world machine\gaea, speedtree, 3ds max, és houdini vel is, illetve egy elég intenzív fél évet eltöltöttem photogrammetryvel(reality capture\photoscan(~metashape)), és asseteket a unity asset store ba(toolokat, shadereket, 3d környezeteket).
2019. aug. 28. 18:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!