Egyetemi Neptun rendszer scripttel való manipulálását szerveroldalon észre tudják venni?
Mivel csak kliensoldalon manipulál, ezért ugyanazokat a requesteket adja le tárgyfelvételnél, mintha csak úgy simán használnám a neptunt. Le lehet bukni vele?
Ugyanazokat a requesteket adja le, tehát valszeg nem fogsz vele lebukni. Nem hiszem, hogy bárki figyelné a logokat és megkeresné, hogy te superhuman gyorsan kattintgattál. :D Azt is kizártnak tartom, hogy valami log monitorozót lefuttatnának egyáltalán rajta.
Jó kis tool. Szerintem alapból ilyen kéne legyen a neptun rendszere, csak hát a zsíros állami pénzekből több millió euróért nem lehet olyan menő dolgokat csinálni, mint amit egy kis csapat programozó egy hónap alatt pár tízezerért megcsinálna.
Jó öreg Neptun PowerUp.. Mindenki ezt használta az egyetemen, én is.
Én inkább azt nem értem, hogy a rendszernek nem sérülékenységét használják ki, hanem új dolgokat tesznek bele. Ez inkább feature request mint támadás.
Szó ami szó, olyan mint a torrentezés. Mindenki használja, nem lenne szabad, de senki nem is szólt érte.
Ha észre is tudnák venni, akkor arra a fejlesztő azonnal reagálna és elrejtené ezt. Ez egy szélmalomharc...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!