Mi a "A kiszolgálói végrehajtás nem sikerült" Windows Média Player hiba okozója?
Amikor elindítok egy zenét, akkor egy ideig (kb 20 mp-ig) tölt, majd megkapom a fenti hiba üzenetet.Viszont nem stabilon jelentkezik ez a probléma.Van olyan, hogy elindít néhány zenét (kb 6-7et) majd ez után jelentkezik a probléma.
Kipróbáltam már néhány lehetséges megoldást, mint pl a Windows szolgáltatások be- és kikapcsolásánál kikapcsolni, ujraindítani a számítógépet, majd bekapcsolni a lejátszót, vagy újraregelni a parancsosrban a "regsvr32 jscript.dll", "regsvr32 vbscript.dll" parancsokkal (az első regelése után egyébként hiba üzenetet is kaptam), de sajnos egyik megoldás sem jött be.Annyit értem el velük, hogy megint olyan 6-7 zenét el tudtam indítani, majd kaptam megint a hiba üzenetet.
Win 10-et használok
64 bites op rendszer
A windows aktiválva van.
Mint például?
Azért szerettem volna WMP-t használni mert eddig win 7-em volt és azon megszoktam a kezelési felületét.Itt win 10-en volt telepitve groove music lejátszó, de azzal meg az volt a bajom, hogy extrém lassú volt, amikor zenéket akartam lejátszó listákhoz adni.Konkrétan 1-2 percet kellett várni, ezért le is töröltem.Te milyen lejátszót használsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!