Windows média player kiszolgáloi végrehajtás nem síkerült ilyenkor mi a tendő ha eszt írja ki?
Üdvözletem!
Feltételezem, hogy ez egy Windows 7-en történik.
Több úton is el lehet indulni, leírok néhányat.
1. lehetőség
A WMP beállítások hibaelhárítója a [link] alapján
2. lehetőség
a rendszergazdák biztosan tagjai legyenek a Helyi szolgáltatásoknak, törölni az adatbázist. Ehhez a következőt kell tenni:
a. elindítani a parancssort rendszergazdai joggal
b. beírni: net local group "Administrators" "NT Authority\Local Service" /add
c. Start –> Futtatás; majd írja be %LOCALAPPDATA%\Microsoft\Media Player és OK
d. A Media Player könyvtárban lévő fájlokat törölni kell, viszont az alkönyvtárakat nem!
e. Indítsa újra a Windows Media Playert. Ez egyben újraépíti az adatbázist is
ha ez még nem elég akkor a gyorsító tárat is üríteni kell. Ehhez
f. lépjen ki a Windows Media Playerből
g. Start –> Futtatás; majd írja be %LOCALAPPDATA%\Microsoft és OK
h. majd törölni kell a tejes Media Player foldert
i. Indítsa újra a Windows Media Playert
Ha még ez sem segít, akkor
3. lehetőség
A Windows Media Player újratelepítése. Ehhez
A Windows Media Player törlése
a. Menjen a Starthoz és keressen rá: „Windows szolgáltatások ki vagy bekapcsolása”
b. Kattintson a Windows szolgáltatások ki vagy bekapcsolása lehetőségre
c. Keresse meg a Média elemek között a Windows Media Playert és vegye ki a jelölést az előtte levő négyzetből
d. indítsa újra a gépet
A Windows Media Player újratelepítése
e. Menjen a Starthoz és keressen rá: „Windows szolgáltatások ki vagy bekapcsolása”
f. Kattintson a Windows szolgáltatások ki vagy bekapcsolása lehetőségre
g. Keresse meg a Média elemek között a Windows Media Playert és tegye be a jelölést az előtte levő négyzetből
h. indítsa újra a gépet
Lehet, hogy a problémádat már orvosolta az előttem lévő válasz, viszont nekem ezek közül egy sem segített, hanem leírom, hogy nekem mi volt jó. Egy fórumon találtam ezt a megoldást (újra kell regelni a WMP-t):
1. Start menü ----> Parancssor
2. Oda beírjuk (közvetlen az előtte lévő C:\... felirat után. Azért raktam pontokat, mivel oda bármi kerülhet), hogy regsvr32 jscript.dll, majd Enter. Feljön egy ablak, hogy " A(z) DllRegisterServer sikerült a következőben: jscript.dll". Leokézzuk.
3. Utána az alatta automatikusan keletkező sorba beírjuk, hogy regsvr32 vbscript.dll. Enter. Megint feljön ugyanaz az ablak. Leokézzuk.
4. Hipp-hipp-hurrá, nekem legalbbis ez oldotta meg.
Ezt azért írtam le ennyire részletesen, mivel általában ilyen problémái a hozzá nem értőknek szokott lenni, mert akik értenek hozzá, azok meg tudják oldani kérdés nélkül is. Ezzel nem akarok senkit sem leszólni. Én sem nagyon értek hozzá. Itt van a fórum, ahol találtam: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!