Csobyzoli kérdése:
Acer Swift 314-54, Adobe Photoshop 8. 0 verzió, HP NYV 5542 nyomtató Hogyan lehet a fotósopban jól fényképeket nyomtatni? A fotósopnak hogyan lehetne megmutatni, vagy megtanítani ezeket a HP fotópapír méreteket?
Figyelt kérdés
A win 7 alatt a fotósop mutatta nyomtatáskor az összes HP fotópapír méretet és lehetett választani. (Az más kérdés, hogy miért volt mindig hibás a kép nyomtatása a papíron, soha nem azt nyomtatta, amit az előképen láttam és beállítottam...)
Most a win10 alatt többször telepítettem a fotósoppot és a nyomtató meghajtót, de nem mutatja a HP fotópapír méreteket. A szkenneléshez újra kellett tölteni a nyomtató meghajtót, mert korábban nem látta a TWAIN szkennelést....
2019. júl. 21. 09:25
1/2 DjImipapa válasza:
HP NYV 5542 nyomtató, de bármelyik nyomtatónak a hp webhelyről kell a komplett szoftwercsomagot rátenni... abban valószínűleg minden szükséges megvan, még talán a színkezelés is.:?)
2/2 A kérdező kommentje:
DjImipapa válaszára:
Néhányszor újra telepítettem az összes nyomtató programot, de továbbra sem mutatja a HP fotópapír méreteket és sajnos egyedi méretet sem lehet választani. Megpróbáltam kapcsolatba lépni a HP Magyarországgal, de sehol nem találok email levelezési címet.
2019. júl. 21. 12:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!