Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen fotópapírt vegyek hogy...

Milyen fotópapírt vegyek hogy ne hagyjon le az aljából és a tetejéből a nyomtató?

Figyelt kérdés

Milyen fotópapírt vegyek hogy ne hagyjon le az aljából és a tetejéből a nyomtató? mert ha kiveszem a jelölést onnan hogy töltse be a keretet akkor ráteszi rendesen de ott meg fehér sáv lesz... valamint ha beviszem pl rossmann ba előhívatni akkor az általuk nyomtatott kép is olyan lesz mint az enyém? azaz lemarad a képből?

vagy milyen fotópapírt vegyek hogy jó legyen?

10x15

10x13

13x17

13x18

9x13

9x12?

ezek a méretek egy rossmann-ban előhívatott borítékon vannak, de ami ebben voltak képek azok még nem digitális géppel készültek...

vagy ez hogy le lóg vagy nem lóg le a képből mitől függ?

2014. júl. 13. 15:25
 1/3 anonim ***** válasza:

nem a fotópapír szamit, hanem a margó beállítások. sok nyomtató nem is tud szegély nélkül nyomtatni, ha igen, az gyakran külön funkció.

ha elviszed fotólaborba (pl Rossmann), akkor ők más technikával oldják meg, náluk attól függ, hogy van-e keret, hogyan kéred-e hogy legyen

2014. júl. 13. 17:52
 2/3 A kérdező kommentje:

hát ez nekem olyan, hogy alapból keretmentesre van a fotónyomtatás beállítva, és ha így nyomtatok, windows fax és képnézegetőből, akkor van olyan lehetőség hogy a kép töltse ki a keretet, ha ennél nincs pipa akkor ráteszi a képet, a kétpől függően alul és felül vagy jobbról és balról lehagy egy darabot, ami fehér sáv lesz... ha beteszem a pipát akkor nem lesz fehér sáv de ha az arcképem nyomtatnám, akkor vagy a füleim hagyná le vagy az állam és a fejembúbját... de nézd csak, erre gondolok:

[link]

[link]

a nyomtatásnál a nyomtató beállításai közt van keretes nyomtatás is meg olyan is hogy illesztés lapmérethez de azzal sem jó..

próbáltam már picasa-val de azzal se jó...:/

2014. júl. 13. 18:30
 3/3 A kérdező kommentje:
na igen, rossman... de én oda nem akarom vinni mert itthon kevesebb mint 6 forintba kerül egy kép, és még a fotópapírom is nagyobb mint amire ott csináltattuk régebben, ami 40 forint volt a 9x12-es papírra én meg 6 forint/db áron tudok nyomtatni 10x15-ös fotópapírra... és még tán szebb is mint amit ott hívattam elő ( tintasugaras nyomtatóval )
2014. júl. 13. 18:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!