Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Sony xperia tabletZ SGP321,...

Minekvan kérdése:

Sony xperia tabletZ SGP321, android 4.3-as. Némely youtube videó olyan halk, , hogy még a max hangerőn is gyengén szól. Milyen progi segítene mert már letöltöttem sok volume boostert, de nem tudom összehozni hogy a YT-on is müködjön?

Figyelt kérdés
2019. júl. 20. 21:15
 1/2 anonim ***** válasza:
a Tablet z-re simán 5.1 is megy, telepítsd fel a frissítést. Talán meg is oldja
2019. júl. 21. 14:08
 2/2 A kérdező kommentje:

Nézegettem a frissítés lehetőségeit, komplikált nagyon, ami meghaladja a tudásomat. Már egy kidobásra szánt darab volt, egy ismerős adta, rossz volt a töltés bemenete a mikro usb,

megreparáltam vettem hozzá az aliexpr. olcsó töltőt, újra telepítettem az eredeti 4.3 androidot. Bögészéshez, levelek olvasására, sakkozásra még megfelel. akku még bírja kb. 2 napig. Amúgy meg közsi a választ.

2019. júl. 21. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!