Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Létezik-e olyan program...

Csete Tamás kérdése:

Létezik-e olyan program amelyik hangosítja a videó hangerejét?

Figyelt kérdés
Úgy értettem ha a hangerő ugyanúgy van állítva, csak legyen hangosabb a videó hangja (mert a videó hangja túl halk). Létezik-e olyan program amelyik felhangosítja? Előre is köszönöm.

2014. aug. 15. 21:22
 1/5 anonim ***** válasza:
VLC, KMPlayer...
2014. aug. 15. 21:31
 2/5 A kérdező kommentje:
már úgy értem, hogy hangosabban mentsem le a videót
2014. aug. 18. 15:35
 3/5 anonim ***** válasza:

gyakorlatilag az összes videószerkesztő program képes erre

movie maker minden gépen alapból ott van (kivéve windows 7)

akkor camtasia studio sokan azt hiszzitek az egy desktop screen recorder közben nem csak ti arra használjátok az csak egy úgymondd + funkció benne

a cmatsai studio telepítője 250 mb a feltelepített program 131 mb az összesen 381 mb és méretéhez képest egész sokat tud

azt hiszem 6 audio és video track-et támogat vannak benne különböző effektusok tartalmaz template introkat lehet benne nyilakat helyezni színnel ki lehet emelni valamit illetve úgy hogy a háttér elsötétül és csak az marad ugyan olyan világos mint amilyen volt amit ki akarsz emelni tartalmaz blur effectet (cenzúrázás) és egy csomó mindent

én mindenkinek a camtasia studio 8-at ajánlom (nem a legújabbat) ha szeretnéd feltöltöm az enyémet mediafire-re hogy le tudd tölteni és ha elakadsz a szerkesztésben vagy csak segítség kell valamihez nyugodtan szólj :)

2014. aug. 18. 16:06
 4/5 anonim ***** válasza:

én azt mondom hogy a camtasi studioval is lehet profi videókat készíteni

nagyából ugyan azok a dolgok vannak benne mint egy komolyabb videószerkesztőbe csak le vannak egyszerűístve hogy egy átlagos felhasználó is tudja használni annyi hogy villámokat meg energiagömböt nem tudsz vele készíteni de ezen kívűl olyan mint egy komolyabb szerkesztő program

2014. aug. 18. 16:09
 5/5 A kérdező kommentje:
én nem akarok semmilyen effektusokat a videóban, csak hogy hangosabblegyen a videó hangja.
2014. aug. 18. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!