Java probléma, miért? bővebben lent.
Szóval.
Minecraft-ba 1.12.2 be optifine-al játszottam,de gyakran crash-elt ki,írván hogy " opengl error,1281,invalid value" meg stb..
Annyi a configomról,hogy gyenge,laptopt,32 bites,már nem is sorolom, tovább,de majd szeptemberre már meglesz egy jó gép ára,és majd veszek egy gépet.
Először azt hittem hogy RAM hiba,ezért hozzá is adtam több ramot az mc-hez,meg a java-hoz is, de nem volt jó,maradt az opengl hiba.
és felkerestem az egész netet,és ugye 2 lehetőség volt,vagy valami baj van a java-val,vagy frissíteni kéne a videókártyámat, a videókártyámat sikeresn frissítettem is,de nem oldódott meg a probléma,ugyan úgy a játékba glitch-elt az egész pálya,meg ugye vannak különféle beállítások is az mc-n belül,mint pl tiszta víz kikapcsolása,vagy open gl crash reports offolása,vagy nem tudom,ilyeneket olvastam,de persze megpróbáltam azokat is,semmi sikerrel.
Úgyhogy mondom én,csak a Java-val lehet a gond,hogy frissíteni kéne a java-t,de nem értettem mert ilyen,hetente van frissítve,mert be van állítva automatikusra,és az a baj,hogy már nem emlékszem hogy,de tényleg du 7 től szptam vele egészen hajnali fél 1 ig,már feladtam,de valami olyasmi lehetett,hogy ugye amikor frissítettem,vagy mi,kiírta hogy már van java a gépen,és a régebbi verzíót kívánom e letörölni,így rámentem a remove-ra,és mikor telepítettem a java-t kiírta az 1603-as error code-ot,és felkutattam az egész internetet,és a java oldalán is volt megoldókulcs,de megcsináltam minden lépésről lépésre,mindig ezt irta ki,ezt a 1603-as hibakódot, aztán felmentem YT-ra,és ott meg azt csinálta a csávó,hogy bement a speciális beállításokba,és a környezeti változókba beírta hogy java8,értéknek meg a java.exe forrását, de volt egy másik oldal is ahol meg a javaw.exe-kellett beírni,megcsináltam mind2-t,de nem tudtam feltelepíteni a gépre. Mindig ezt a hibakódot adta be.
Meg a java oldalán is írták hogy mielőtt telepíteném a java-t akkor előtte a vezérlőpultban töröljem ki a java-t,ott kezdődik a probléma hogy nincs is már a java gépemen,ergo az a lépés részemről mindig kimaradt.
Utána,hogy biztos legyek,letöltöttem a java oldaláról a(z) JavaUninstallTool-t,amit meg is csinált,és kiírta hogy sikeresen kitörölte a gépről,pedig rajta se volt,de mégis kiírta a telepítésnél hogy,áhh,már azt se tudom mit írok.
Annyi a lényeg hogy nincs java a gépemen,és nem is tudom telepíteni, próbáltam már offline-ba,online ba,és mivel 32 bites op rendszerem van,ezért mindig a 32bites java-t töltöttem le, 64 biteset meg se próbálom.Eszembe sincs.
Szóval,értitek mi lehet a gond?
Lehet hogy kisebb apróságokat kihagytam,de már a lényeget leírtam.
Tudnátok segíteni? Már offon vagyok :/
Igen,gondoltam hogy a gép lehet a hibás :)
Már úgy is mindegy,mivel szeptemberbe veszek már egy jó,lehetőleg erős kis gépet :D
Ezt jó hogy leirtad!
Köszönöm,a linket is,mindenképp letöltöm,és megnézem ! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!