Ti milyen sűrűn telepítitek újra a Windowst a gépeteken egyáltalán érdemes piszkálni ha hosszabb távon semmi hiba vagy fagyád nincs?
12.-én lesz 8 hónapos, de már kezd lassulni. Leginkább böngészés közben venni észre. Gondolkodom és is hogy újrateszem. De erősen gondolkozom hogy ubuntut teszek fel helyette csak tartok attól hogy nem fog rendesen működni a nyomtatóm ami a routerre van rákötve wifivel.
Amúgy decemberig 1-2 havonta tettem újra pedig semmit se csináltam csak használtam. Az előzményeim is mindig töröltem a böngészőből és a windowsból is. Aztán decemberben vettem egy ssd-t azóta nem volt gond.
Egy normálisan használt és karban tartott rendszert nem kell újratelepíteni.
Igaz, már 10 éve Linuxot használok (ezt még anno a korábbi gépemre telepítettem és akkor sem kellett újratelepíteni, amikor az egész gépet kicseréltem alatta), de anno a Windows XP-t is 2003-ban telepítettem, és 2008-ban még zokszó nélkül, fagyás nélkül és gyorsan működött. Mert nem pakoltam tele mindenféle vacakkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!