Ti milyen sűrűn telepítitek újra a Windowst a gépeteken egyáltalán érdemes piszkálni ha hosszabb távon semmi hiba vagy fagyád nincs?
Ha nincs hiba akkor felesleges piszkálni.
Amúgy régen sokat telepítgettem, Windows 7 bétáit teszteltem mikor más még XP-vel meg Vistával nyomult. Illetve párszor bekaptam vírusokat.
Mióta dolgozom és nem játszom a gép csak eszköz, nem szeretem telepítgetni, működjön és kész.
Pár hónapja mondjuk elszaródott valami, és áttértem Linux Mintre azóta azt használom.
Az előző laptop 6 évig volt használatban, egyszer se lett újratelepítve. Win 7 volt eredetileg, kijött a 10, frissítettem, de úgy, hogy nem tiszta újratelepítéssel, hanem meghagyva a személyes fájlokat (képek, doksik, stb). 2 napig szedte a frissítéseket, utána magához tért, működött tovább gond nélkül.
A mostani laptop 3 hónapos, eddig 2x kellett újrarakni, ebből a második előtt teljesen behalt, bios-ból tudtam elindítani egy recovery managert, most win7 van rajta, nem próbálom meg ismét a win 10-re frissíteni, mert nincs kedvem újra 1 napig szopni vele.
Szóval ha működik, akkor fölösleges, de ha nincs szerencséd, akkor úgyis kénytelen leszel újra telepíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!