Ashampoo Burning Studio 6 mar nem ingyenes? Amikor irtam ki egy DVD-t leallt, hibat jelzett. Frissitenem kell a Burning Studiot 10-re mert ez mar egy ujabb verzio.
Figyelt kérdés
Hasznalhatom meg a 6,vagy megint probalkozik a 10-es fizetos iroprogrammal?2010. júl. 10. 21:29
3/9 A kérdező kommentje:
Nagyon kezdo vagyok meg a toltogetesben,a torrentezni sem tudok.Azert koszi!!
Nekem is ez a valtozat van meg,koszi szepen a linket!
2010. júl. 10. 22:03
4/9 anonim válasza:
Leszeded a régit, de mindenhonnan és letöltöd az újat, ha okoskodik, akkor megint szedd le.
5/9 A kérdező kommentje:
Oke!Koszi:)
2010. júl. 10. 22:54
6/9 A kérdező kommentje:
Megsem az 5-os verzio volt.Letoltottem a linket amit adtal,mar meg is irtam vele a filmet.Itt is valami 30 napot irt...Letoroltem ezenkivul miden mas Ashampoos programot.
Koszonom:)
2010. júl. 10. 23:12
7/9 anonim válasza:
Ha lejárna a 30 nap, leszeded és felteszed újra. Ilyen egyszerű ez. Használd egészséggel.
8/9 anonim válasza:
9/9 A kérdező kommentje:
Koszonom!Sokat segitettetek!!
2010. júl. 11. 03:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!