Rxl kiterjesztésű programot nem tudom megnyitni milyen programmal lehetne megnyitni a felajánlottak nem nytják meg?
Mert az nem úgy megy hogy van egy fgzzg kiterjesztésű fájl és akkor az megnyitom!
Az is lehet hogy a fájl nem azért készült hogy bárki nyissa vagy szerkessze. Azt sem ártana tudni milyen program használja ezt a fájlt, de mint írtam, esélyes hogy semmivel nem fogod megnyitni.
RX BOT License Key Installer Installation. Roulette Xtreme 2.0.Kiterjesztése: exe RXL fájl
UX Software
Ez egy fizetett program ez már évek óta megvolt nekem mivel most asztali gépcsere volt így megkértem a programot újra ilyen esetben nem kell újra megvenni elküldték a telepítő fájlt ami működött is csak megnyitni nem tudom.Ennyit tudok a programról írni.
Az valószínűleg nem a telepítőfájl hanem a licenckulcs maga. Ezt csak be kell másolni a telepített fájl főkönyvtárába. A progi ingyen letölthető demóváltozatban az oldalról, tehát telepítőfájlt nem küldenek, azt te szeded le innen:
Ha feltelepítetted akkor csak be kell másolni az rxl fájlt a helyére így:
" nem tudom mivel csak a "lic20 van meg és nem a teljes kulcs azaz a lic20.rxlNem tudom mit nem csinálok jól?"
De a 3-as válaszodban azt írtad hogy rxl a kiterjesztése. Most akkor az vagy nem az??? Az is lehet hogy az oprendszered úgy van beállítva hogy elrejti a kiterjesztést. Nézz utána vagy nézd meg egy fájlkezelőben mert lehet hogy ott van az a kiterjesztés is.
Ha a lic.20 tulajdonságaira kattintok következőket hozza ki
Név: lic.20.rxl
Tipus: RXL fájl
mappa elérési útja:C:/Program Files/Roulette Xtreme2.0
Tulajdonos:Rendszergazda
Köszönöm az eddigi segítségedet ez a probléma majd megoldódik egyszer valahogy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!