Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Linuxot szeretnék telepíteni,...

Linuxot szeretnék telepíteni, de CD-ről! Milyent próbáljak?

Figyelt kérdés

LinuxMint 10 gnome, eddig ezt találtam? cca 700MB

Mekkora partíció szükséges egy 700MB-os telepítőhöz majd? Másik kérdésem, ez magyar lesz majd, és a wifit felismeri, vagy telepíteni kell?

Nagyinak lesz kicsit internetezgetni, arra pont elég. A gépben csak CD ROM van...

2019. júl. 14. 12:39
1 2
 11/17 Tom Benko ***** válasza:
0%

Dobd fel egy ószeres oldalon, a kapott lovettát pótold ki zsebből, és vegyél egy új laptopot. Ez a kiosztás nekem már vagy hat éve is zsér volt.

CD-ROM-os telepítőt tudsz letölteni ArchLinuxhoz is, de a telepítéshez kell netkapcsolat.

2019. júl. 15. 22:12
 12/17 Tom Benko ***** válasza:
@1: Már miért ne?
2019. júl. 15. 22:13
 13/17 Alain Delon ***** válasza:
100%
12: Mert ő már hallotta, hogy...
2019. júl. 16. 08:58
 14/17 A kérdező kommentje:

Közben találtam egy kósza RAM-ot. Most 1 GB van benne. Így MINT 13 XFCE jó lenne?

Itt ezt mondják [link]

2019. júl. 16. 15:38
 15/17 anonim ***** válasza:
Nálam Mint MATE ment sokáig 1 GB-on, szóval Mint XFCE jó választás. Persze ne akarj egyszerre nyolc fülön fészbúkozni meg jútúbozni, és türelmesnek is kell lenni betöltéskor, de amúgy működni fog.
2019. júl. 16. 17:12
 16/17 Alain Delon ***** válasza:
Én meg KDE-t használtam 1 GB memóriával. A netes tartalma fogták meg.
2019. júl. 17. 08:16
 17/17 Tom Benko ***** válasza:
Mint XFCE okés lesz, de majd a böngészőbeli kontent eldönti. Javaslom az erős karcsúsítást első körben az ilyen "userfriendly" disztrók szokása minden szart indítani alapértelmezésben.
2019. júl. 18. 17:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!