Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Segítene valaki abban, hogyan...

Segítene valaki abban, hogyan kell linux puppy-t vagy slax-ot telepíteni?

Figyelt kérdés

Régebbi gépem van (9 éves) és az XP már nagyon lassan megy rajta, ezért szeretnék váltani, elsősorban netezésre és videonézegetésre kellene.

Gyanítom egy régebbi verzió kéne ezekből, próbáltam őket telepíteni, de sajna nem sikerült.

Köszönöm.

2019. jún. 30. 10:55
 1/7 anonim ***** válasza:
És gondolod ha linuxra valtasz kisebb és primitivebb weboldalakat fogsz nézegetni ?
2019. jún. 30. 11:10
 2/7 A kérdező kommentje:

Valószínűleg nem, de egy próbát megér.

Igazából az a gondom, hogy kb. 1-1.5 óra után kikapcsol a gépem, ezt a problémát kéne megszüntetni, hátha egy kisebb op. rendszerrel jobban működne.

2019. jún. 30. 11:29
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Valószínű, hogy túlmegededés miatt kapcsol ki, takarítsd ki a gépet és pasztázd újra a processzort.
2019. jún. 30. 12:48
 4/7 A kérdező kommentje:

Kitakarítás alatt azt érted gondolom, hogy töröljek mindent, ami nem kell.

A processzort fogalmam sincs, hogy kell pasztázni, nem vagyok nagy pc guru sorry.

2019. jún. 30. 13:02
 5/7 A kérdező kommentje:

OK. köszönöm, utánaolvastam a dolognak.

Tehát alaposan megtakarítom a processzort és a hűtőt, majd hűtőpasztát (pl. Arctic) kenek közéjük, ha jól értem.

Köszi a segítséget.

2019. jún. 30. 16:11
 6/7 Alain Delon ***** válasza:
Amúgy elgondolkozhatsz az XP lecserélésén, akár a Puppy-ra vagy Slaxra. De nem régebbi verzióra, hanem a legfrissebbre, mert abban a legfrissebb kernel és szoftverek vannak és napi szinten jönnek ezek frissítései.
2019. júl. 1. 10:18
 7/7 A kérdező kommentje:

OK. kösz.

Még egy kérdés: processzor paszta helyett a síma laptop hűtőberendezés vásárlása megoldás lehet a processzor hűtésére, mert nem drágább megoldás ez sem??

2019. júl. 3. 15:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!