Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mi a #@&& baja van a Minecraft...

Péter BArnabás kérdése:

Mi a #@&& baja van a Minecraftomnak? Single player módban szaggat, rángat az egér, belassul az egész gép.

Figyelt kérdés

még multiplayerben is gördülékenyebb a játék.

Volt hogy singleplayer módban mutatott olyan tüneketet mint amikor szerveren rossz a tps (visszateleportáló blockok stb.) pedig be se volt kapcsolva net akkor a gépembe

2019. júl. 11. 18:39
 1/4 harry.butcher válasza:
A visszateleportáló blokkok egy régebbi verziójú Minecraft esetében fordult elő. Javaslom, frissítsd a legújabb verzióra. A szaggatás egy gyengébb teljesítményű gépre utalhat. Ha a Minecraft jelenlegi verziójában teheted, akkor a grafikai beállításokat vedd lejjebb egészen addig, amikor már nem szaggat, illetve tudok javasolni egy gép felújítást. Nagyon jól tudom, hogy sok embernek ezt nem lehet megtenni, mert kevés pénz van rá, meg egyéb egyéni probléma, de nagyon sok esetben egy gyenge számítógép tehet arról, ha nem működik szaggatás mentesen a játék rajta. Manapság már a Minecraftnak is akkora lett az igénye hardveri szempontból, hogy szinte érezni lehet, hogy visít a Minecraft egy erősebb gépért.
2019. júl. 12. 09:54
 2/4 A kérdező kommentje:
vettem egy új processzort és tényleg jobb lett! Köszi!
2019. júl. 13. 15:55
 3/4 anonim ***** válasza:
Egy újabb agresszív játékos :-D
2019. júl. 13. 22:03
 4/4 A kérdező kommentje:

Egy újabb felesleges komment :)

.

.

.

.

.

.

(azóta megnyugodtam 😇😅)

2019. júl. 14. 00:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!