Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Spotify diák kedvezmény,...

Spotify diák kedvezmény, hogyan csináljam?

Figyelt kérdés

Egyetemista vagyok és jól jönne a diákkedvezményes spotify.

Igazoló dokumentumot kér.

Ide mégis milyen dokumentumot küldjek?

Órarendet lefotózva a neptunból,vagy mi?

Valaki akinek van,tudna segíteni?

2019. júl. 9. 07:15
 1/8 anonim ***** válasza:
22%

Diákigazolványt észlény...

Órarendet?!?!

Milyen egyetem ez?

2019. júl. 9. 07:50
 2/8 A kérdező kommentje:

Igengondoltam rá,de ne tidtam mit fogadnak el...nem akartam felesleges köröket futni.

Köszi hogy ilyen kedves hangnemben írtál...

2019. júl. 9. 08:04
 3/8 anonim ***** válasza:
31%

De hogy lehet mégis egy állítólagos egyetemista ennyire önállótlan, életképtelen?

[link]

Az olvasás megy azért?

Akkor javaslom a fenti linket követni, ha már megtalálni nem sikerült magadtól.

2019. júl. 9. 08:25
 4/8 A kérdező kommentje:

Köszi!

De kiváncsi voltam hogy más mit töltött fel amit elfogadtak.

Elolvastam már ezt a tákékoztatót.

Diákigazolvány akkor jó?

2019. júl. 9. 08:42
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Én a lecke könyvem másolatát küldtem be, pdfben ki lehet menteni neptunból, és azt is elfogadták.
2019. júl. 9. 08:53
 6/8 anonim ***** válasza:
#5 Hogy csináltad? Én a Leckekönyv --> minden félév --> leckekönyv nyomtatási előképpel töltöttem le, de nem fogadták el. Ha a teljesítési lapot nyomtatom, ott meg nem szerepel az egyetem teljes neve, más lehetőséget nem látok. Diákigazolványom meg nincs. :/
2021. márc. 15. 19:29
 7/8 anonim válasza:

Az első válaszoló talán arra gondolt, hogy lehet, nem mindenkinek működik az, ha a diákigazolványát beküldi?

Szintúgy SheerID-vel próbálkozom, beküldtem diákigazolványom elejét, hátulját, és visszadobták hogy nincs az elfogadott dokumentumok listáján. Leckekönyvben a teljesítési lapnál pedig "Hibás nyomtatási sablon" hibát dob vissza.

2022. szept. 27. 13:18
 8/8 anonim válasza:
Hol lehet bejelölni, hogy diákkedvezménnyel szeretném kérni? Nekem a prémium vásárlásnál egyből a fizetés jön be és nincs ott a diákkedvezmény opció
2023. júl. 14. 11:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!